cool hit counter Ronnie Flex Skip to main content

Ronnie Flex

Ronell Langston Plasschaert geboren te Capelle aan den IJssel Netherlands. Nu is Ronnie Flex 29 er klaar voor om zijn kindje met de wereld te delen.


Ronnie Flex Shirt And Tattoos By Stay Classy Tattoo Mooie Mannen

Ronnie maakte ook deel uit van het collectief New Wave dat de Popprijs 2015 kreeg uitgereikt.

Ronnie Flex. 21 oktober 2021 2000. Leuk babynieuws want Demi de Boer 25 en Ronnie Flex 29 zijn ouders geworden van hun eerste kindje samen. Vier jaar lang schreef en sleutelde hij aan zijn nieuwe album Altijd Samen.

Met zijn eigen instrument autotune en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond en is stilstaan geen optie. Op 16-4-1992 is Ronnie Flex bijnaam. Ronnie Flex zijn sterrenbeeld is Ram en hij is nu 29 jaar oud.

Hij maakte deel uit van collectief New Wave dat in 2016 de. Ad Tickets Nu Hier Beschikbaar Beveilig Snel Je Zitplaatsen Nederland Tickets 2021. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex.

Ronnie groeide op met zijn Surinaamse moeder in Capelle aan den IJssel. Ad Neem een uniek kijkje in het leven van rapper Ronnie Flex. De vriendin van Ronnie Flex Demi de Boer wacht hem thuis op na zijn drukke studiodagen.

Ronnie Flex Capelle aan den IJssel. Hij stopte met blowen én wordt weer vader. Misschien wordt je kinderwens wel groter als je opgroeit zonder vader omdat je zo graag wil.

De kleine meid heet voluit Rémi Ayoki Plasschaert meldt de trotse vader op Instagram. Theaters Tilburg schouwburg Koop tickets. Ronnie Flex Deuxperience Band - najaarstourHaal nu je tickets via httpbitlytourronnie NOV10 Doornroosje NijmegenNOV17 Poppodium 013 TilburgDEC2 Pa.

Rapper Ronnie Flex 29 en zijn vriendin Demi de Boer hebben hun eerste kindje samen verwelkomd. 112 rows Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert Capelle aan den IJssel 16 april 1992 een Nederlandse rapper zanger en producer. 990k Followers 1160 Following 122 Posts - See Instagram photos and videos from NORI ronnieflex.

Ronnie Flex 29 liet de drugs achter zich. De band met zijn vader is nog steeds niet goed omdat hij deze niet ziet of spreekt omdat hij als producer in LA werkt. Eén nummer in het bijzonder weet hem telkens weer te ontroeren zo vertelt de zanger in zijn Videoland-docuserie Ronnie.

Rapper Ronnie Flex 29 wordt voor de tweede keer vader. Ronell Langston Plasschaert Ronnie Flex is een Nederlandse rapper en producerHij werd bekend met zijn hit Zusje maar brak pas echt door met Drank Drugs waarop Lil Kleine ook te horen isDit nummer veroorzaakte veel ophef maar bleek een grote hit. Op Instagram delen Ronnie.

Zijn vader was er niet tijdens zijn jeugd en zijn moeder voedde hem daarom alleen op. Achter een sterke man staat natuurlijk een nog sterkere vrouw. Door melissavkoldam op 05 oktober 2021 - 1513 Ronnie Flex Ronell Langston Plasschaert is de afgelopen jaren.

Afgelopen week dropte hij een nieuwe plaat samen met niemand minder dan Bilal Wahib en we hoeven vast niet meer lang te wachten op een album. Het wordt het eerste kindje voor Ronnie. Ronnie Flex 29 heeft zojuist heuglijk nieuws bekendgemaakt.

22 oktober 2021 2015. Ronnie Flex met Ronnie gaat naar huis op 16 oktober 2021 in DeLaMar. Samen met zijn vriendin Demi de Boer 25 verwacht de rapper een kindje.

Daarna vanaf 499 pm. Maak nu een account en kijk 14 dagen gratis. Onlangs kwam Ronnie Flex zijn nieuwe album Altijd Samen uit en hiermee trekt hij in het voorjaar van 2022 met The Fam door Nederland.

Hij zit in een nieuwe positieve levensfase en daarbij hoort ook zijn nieuwe album Altijd samen. Met een liefdevol kiekje op Instagram verwelkomen ze hun pasgeboren dochtertje. Voor altijd samen een kritische blik op twee kamers van zijn.

Ronnie Flex 29 gaat een drukke periode tegemoet. Hij is momenteel volop aan het touren geeft binnenkort een concert in Paradiso én hij kan elk moment vader worden. Daarna vanaf 499 pm.

Hij wordt daarmee voor de tweede keer vader. Ad Tickets Nu Hier Beschikbaar Beveilig Snel Je Zitplaatsen Nederland Tickets 2021. Ronnie Flex The Fam vanaf februari door Nederland en België met clubtour.

Ronnie Flex 29 is gestopt met blowen en krijgt weer een kind. Ronnie Flex is weer terug van weggeweest. Ad Neem een uniek kijkje in het leven van rapper Ronnie Flex.

Het broertje van Ronnie flex. 74856 vind-ik-leuks 1700 personen praten hierover. Een unieke kijkje achter de schermen bij een van de grootste artiesten van Nederland.

De muzikant is anno 2021 bekend van Expeditie Robinson Niemand Niet omdat het moet Drank en Drugs. Hij staat onder contract bij platenlabel Top Notch en verwierf bekendheid met zijn hit ZusjeAndere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank Drugs waarop Lil Kleine ook te horen is. Dat heeft hij woensdagmiddag laten weten op zijn social media.

Ronnie Flex 29 echte naam Ronell Plasschaert werpt in de eerste aflevering van Ronnie. Ronnie Flex gaat naar huis. Ronnie Flex 29 en Demi de Boer 26 hebben samen hun eerste kindje gekregen.

Maak nu een account en kijk 14 dagen gratis.


Ronnie Flex


1 Jpg 500 333 Pixels Rappers Hilarisch Citaten


Ronnie Flex Remi Hip Hop Albums Album Covers Album Art


Ronnie Flex


Ronnie Flex By Jitske Schols Mens Photoshoot Poses Photography Poses For Men Photoshoot Poses


Ronnie Flex Nori Poster By Yeet Arizona Wat Is Love Album Covers Cover Art


Ronnie Flex Beroemdheden Rappers


Pin Op Ronnie


4 5 Ronnie Flex Songtekst Songteksten Liedjes Rappers


Post X Ronnie Flex Post Malone Love Post Rappers


Brak Obama By Stepherd Skinto Zangers Muziek Liedjes


Freddie Mercury I Wan T To Break Free Artiesten Illustratie Digitale Prints


Ronnie Flex Album Ra C Mi Poster Dress Shirts For Women Flex Album


Pin Op Pelle


Ronnie Flex Shirt And Tattoos By Stay Classy Tattoo Classy Tattoos Stay Classy Classy


Ronnie Flex Rappers Mooie Mannen Mannen


Ronnie Flex Grillz Rappers Nederland


Ronnie Flex Look A Like Fly Rio


Pin Van Juul Pieper Op Ronnie Flex Amsterdam Achtergrond Achtergronden

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar